Tampere-Finland DMC (Swe)

Tampere-Finland DMC är ett Destination Management Company – ett lokalt arrangörsföretag – i Tammerfors. Vi tillhandahåller incentiveresor, konferenser, möten, evenemang och gruppresearrangemang. Vi är en mycket mångsidig agentur som kan göra allt från en 1-dags resa till en flera veckors resa. Det finns en mängd information överallt, men vi kan guida er genom allt det här och sätta upp ert eget skräddarsydda reseprogram. Tack vare våra olika partnerskap kan vi arrangera allt från en resa runtom i Finland till resor till andra nordiska länder, ja t.o.m. till St. Petersburg I Ryssland.

Vi kan förse er med en personlig guide, ordna en fantastisk stadsrundtur eller exkursioner! Vi kan också ombesörja assistens med transport till/från flygfält och järnvägsstationer, shopping och att ordna möten och andra tilldragelser.

Ingen skillnad hur stor eller liten; ta kontakt och vi skräddarsyr ett speciellt program bara åt er!

Tampere-Finland DMC.s experter har många års erfarenhet av att organisera event, firma händelser, konferenser, incitament program och transport service i Finland och på andra internationella orter.

För svensktalande: Google translate finns längst ned på huvudsidan.